Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Interview met Adriaan van Zelst over de kosmische wetten - Esoterie

Sinds 1991 biedt De Kleine Bron vzw activiteiten aan die te maken hebben met levenswijsheid, esoterie, innerlijke groei, gezond leven, ont-moeten, creativiteit en veel meer...
We willen hierin niet één bepaalde strekking of filosofie aanhangen en zo vinden we steeds weer kwaliteitsvolle sprekers en lesgevers om een boeiend programma aan te bieden.

We zijn al die jaren een platform hiervoor blijven aanbieden omdat we het gevoel hebben dat er in deze tijd veel behoefte is aan zingeving en diepere inzichten in het leven. We willen daarbij niemand een bepaalde visie opdringen.
We willen geen nieuwe dogma's creeren, maar wel kwaliteit aanbieden en werken met lesgevers met veel inzicht en ervaring in hun vakgebied.

Naast de lezingen en cursussen organiseren we ook 29+++ fuiven, dat zijn ongedwongen feesten voor alle dansgrage (20ers), 30ers, 40ers, 50ers, 60ers enz...Alle leeftijden zijn welkom en vertegenwoordigd maar de meeste bezoekers zijn 40ers, 50ers en 60ers. Momenteel zijn de 29+++fuiven in Edegem en Merksem
De dansfuif is van 21u - 01u30 met vooraf voor wie wil een dansinitiatie van 20u-21u. Tijdens de fuif zijn er ook vaak mini-consultjes voor het goede doel ...

Iedereen en alle leeftijden zijn welkom om deel te nemen aan al onze activiteiten of je nu lid bent of niet. Als je vaak iets volgt ben je goedkoper uit als je lid wordt.

Je vindt ook heel wat filmpjes op ons YouTube-kanaal

Vrijwilligers

Zonder de inzit van vrijwilligers zou de kleine bron deze activiteiten niet kunnen organiseren. Een dankwoord is hier zeker op zijn plaats. Iedere week weer zetten mensen zich in op allerlei terreinen, van administratie tot onthaal bij activiteiten, hulp bij de fuiven, websites onderhouden enz.
Misschien kunt u, als bezoeker van onze activiteiten, de aanwezige vrijwilligers eens een schouderklopje geven, ze verdienen het ....

Ben je zelf iemand die wat tijd over heeft en wil je het team van de kleine bron af en toe terzijde staan? Wij zoeken mensen voor allerlei kleine en grote werkjes zoals praktische hulp bij 29+ fuiven of mediumschap avonden in Lier, social media, computer enz.
Ben je geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie tel 0486/201926 of mail ons

     • Zoek Activiteiten