Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Demonstratie
   Demonstratie-avond Mediumschap

We sterven niet, de dood is slechts de poort naar onze werkelijke thuis. Onze dierbaren leven verder in een voor ons onzichtbare wereld. Ze laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan.

Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen.

Tijdens deze demonstratie maken de mediums verbinding met de zielenwereld en laten hen, met veel passie en liefde, even aan het woord! Een avond waar vreugde en verdriet hand in hand gaan.


Let wel: Niet iedereen komt aan bod. De mediums bepalen zelf niet welke overledenen contact zoeken, dus het is ook voor hen altijd een verassing hoe de avond loopt. Er worden ongeveer tussen de 7 en 10 contacten gemaakt op een avond, niemand weet op voorhand wie aan bod komt.
 

Graag vooraf inschrijven. Betalen mag je op de avond zelf.
 

Door Martine Debaeke & Ria Spanjaard

Ria Spanjaard studeerde aan het Arthur Findlay Spiritualist College, Stansted en is ook opgeleid als haptotherapeut in Doorn en Nijmegen

Martine Debaeke was van kinds af heel gevoelig voor emoties en stemmingen van anderen, "ik had ook regelmatig contact met overleden familie. Mijn opvoeding heeft me echter geleerd om geen emoties te tonen en te leven vanuit het rationele. Doe maar normaal!"
Jaren gingen voorbij. 'Pech' was een onderdeel van mijn leven geworden, ik voelde me nooit echt gelukkig en begon meer en meer depressieve gevoelens te krijgen. Tot iemand me vroeg of ik interesse had om een cursus Reiki te volgen.
Het grote innerlijke avontuur was begonnen…
De opleidingen en trainingen leren me met mijn hooggevoeligheid te werken en de communicatie met overledenen te versterken. Mijn training in Groot Britannie over mediumschap heeft me een balans gegeven tussen het rationele en het sensitieve.
Martine heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad.

 


Leden: 15 euro Niet-leden: 16 euro

Lier
De bestemmeling: Florent Van Cauwenberghstraat 5
ma 13 mei 2024, 20u

Deelname:
Leden: 15 euro
Niet-leden: 16 euro


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Martine Debaeke en Ria Spanjaard

ma 13 mei 2024 te/via Lier
Demonstratie
Demonstratie-avond Mediumschap
Door Martine Debaeke en Ria Spanjaard
meer info
    • Zoek Activiteiten