Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Cursus
   Tweedaagse : De grote transformatie

Dit zijn twee dagen om waar we via jouw adem en jouw brein zorgen voor een diepe en permanente transformatie door jou te leren hoe jij deze 2 tools inschakelt om ze voor jou te laten werken.

Je adem is een fantastisch instrument dat je kan gebruiken voor je fysieke en  mentaal-emotionele gezondheid. Door anders te gaan ademen, verandert je levensinstelling.
Je brein is een krachtig instrument dat eigenlijk heel eenvoudig in elkaar zit. In deze tweedaagse leer je hoe je dat doet!

Al jaren zijn dit twee tools die me fascineren en de combinatie van de twee is superkrachtig. In deze twee daagse neem je een duik in het adembad om je te openen voor al het goede in het leven en om op te ruimen in je onderbewustzijn wat er tussen jou en je hoogste in staat op een eenvoudige manier, je leert de tool van jou adem voor jezelf te gebruiken. Om blijvend resultaat te hebben en zelf verder te kunnen groeien leer je hoe je brein werkt en leer je  ermee te communiceren zodat je je helemaal goed kan voelen. 

Ik deel het resultaat van mijn eigen bewuste zoektocht van de laatste 23 jaar. Een simpele formule waarmee je jezelf in 10 minuten in balans kan brengen en je helemaal geliefd doen voelen. 
Het geeft rust, opluchting, vreugde, diepe vervulling en maakt je emotioneel onafhankelijk en doet je thuiskomen bij jezelf.

Wat heb je nodig? een laken, een deken een kussen formaat hoofdkussen voor je comfort tijdens de ademsessies, een drinkbus, pantoffels of dikke sokken, zwemgerief, snorkel en duikbril of neusklem, snorkel en zwembrilletje.

Voor wie is dit? Voor iedereen die meer uit het leven wil halen, die wil groeien als mens, die wil snappen hoe het in elkaar zit, die een periode wil afronden, die iets wil verwerken, die uit de ratrace wil stappen, die wil thuiskomen bij zichzelf, die rust wil, die iets magisch wil ervaren, die geïnteresseerd is in ademwerk, die bij zijn gevoel wil komen, 

Voor wie is dit niet?  Als je epilepsie hebt of psychosegevoelig bent is dit niet geschikt omdat we met het onderbewustzijn aan de slag gaan.  Bij gezondheidsklachten is het raadzaam om eerst het advies van je huisarts te vragen. 

Wat zijn de resultaten? Meer rust, meer energie, meer vreugde, levenslust, moed, minder stress, pijnvermindering, een betere gezondheid en conditie, mentaal weerbaarder, sterkere intuïtie, liefdevoller en nog veel meer. 

Waar? Aquatempel Shamballah, Brielstraat 34, Buggenhout neem een kijkje

Overnachting kan eventueel ter plaatse in de B&B zelf te boeken.

Sara geeft een gratis online mini-workshop over dit onderwerp op 11 april, de opname hiervan blijft op ons YouTube kanaal te bekijken

 

Door Sara Busselen

Sara is een vrouw, moeder van drie dochters en life coach die zich in haar leven voornamelijk laat leiden door haar intuïtie. Daardoor ziet haar leven er niet doorsnee uit. Uit de moeilijkste situaties leerde ze het meest en ontdekte ze zichzelf, liefde en waarheid. Hoewel ze vele opleidingen volgde zoals Communicatie-managent, NLP, NEI, Senior Transformational Breath Trainer is het leven zelf haar grootste leraar. Het is haar passie om mensen te helpen compassie voor zichzelf te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij ontdekken van zich-Zelf. Buiten de begeleiding van mensen in haar praktijk geeft ze workshops, cursussen en lachyoga. 


Leden: 292 euro Niet-leden: 300 euro

Buggenhout

za 01 jun 2024, 10-17u

Prijs:
Leden: 292 euro
Niet-leden: 300 euro

Data: 1 & 2 juni van 10-17u in de Aquatempel, Brielstraat 34, Buggenhout
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Sara Busselen

za 01 jun 2024 te/via Buggenhout
Cursus
Tweedaagse : De grote transformatie
Door Sara Busselen
meer info
    • Zoek Activiteiten