Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Demonstratie
   Lezing en Demonstratie Mediumschap

Is er leven na de dood? Ja, ik heb al zoveel mooie ontmoetingen gehad met de zielenwereld dat ik hier geen moment meer aan twijfel. Na het sterven blijft de ziel verder leven in een, voor ons, onzichtbare wereld.

Tijdens een demonstratie mediumschap ben ik even een klankbord tussen onze wereld en de zielenwereld. Ik geef jullie geliefden aan de andere zijde weer even een stem, het is steeds een liefdevol weerzien. Een moment waar een lach en een traan hand in hand gaan.

Hoe troostend is het om te weten dat we niet sterven maar dat onze ziel verder leeft? Ik hou van mediumschap-demonstraties. Overledenen staan te popelen om met ons te communiceren.

Het maakt hén, maar ook mij écht gelukkig dat ze op zo’n moment weer even een ‘babbeltje’ kunnen maken met hun familieleden of vrienden.

Onze dierbaren laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan. Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen.

Het is een troostend en ontroerend moment voor hen die verdrietig zijn over het gemis van hun dierbare.

Maar ook voor mensen die belangstelling hebben voor wat er met je gebeurt na je overlijden. We blijven over de dood heen met elkaar verbonden, de liefde blijft bestaan.

Na enkele overledenen aan het ‘woord’ te hebben gelaten beantwoord ik met heel veel plezier al je vragen. 

Graag vooraf inschrijven en betalen.
De demonstratie start om 19u30. Vanaf 19u kun je binnenkomen.
 

Martine Debaeke

Martine Debaeke was van kinds af heel gevoelig voor emoties en stemmingen van anderen, "ik had ook regelmatig contact met overleden familie. Mijn opvoeding heeft me echter geleerd om geen emoties te tonen en te leven vanuit het rationele. Doe maar normaal!"
Jaren gingen voorbij. 'Pech' was een onderdeel van mijn leven geworden, ik voelde me nooit echt gelukkig en begon meer en meer depressieve gevoelens te krijgen. Tot iemand me vroeg of ik interesse had om een cursus Reiki te volgen.
Het grote innerlijke avontuur was begonnen…
De opleidingen en trainingen leren me met mijn hooggevoeligheid te werken en de communicatie met overledenen te versterken. Mijn training in Groot Britannie over mediumschap heeft me een balans gegeven tussen het rationele en het sensitieve.
Martine heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad.


Leden: 14 euro Niet-leden: 15 euro

Stabroek

ma 08 apr 2024, 19u30-21u30

Deelname:
Leden: 14 euro
Niet-leden: 15 euro

Adres: De oude brouwerij, Kerkstraat 18, 2940 Stabroek
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Martine Debaeke

do 18 apr 2024 te/via ZOOM (webinar)
Demonstratie
Online Demonstratie-avond Mediumschap
Door Ria Spanjaard en Martine Debaeke
meer info

ma 13 mei 2024 te/via Lier
Demonstratie
Demonstratie-avond Mediumschap
Door Martine Debaeke en Ria Spanjaard
meer info
    • Zoek Activiteiten