Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Lezing
   Inzicht in de 5de Dimensie

Interactieve live webinar van ongeveer 2 uur die diep ingaat op het onderwerp. Je kunt zelf je vragen stellen. Achteraf krijg je een terugkijk-link, dus je kunt ook inschrijven als je die avond niet kunt.

Stel jij je wel eens vragen rond je manier van waarnemen, en of wij allemaal op dezelfde manier naar de wereld kijken ? Of dat er naargelang inzicht en ontwikkeling, dimensies zichtbaar worden, die voorheen verborgen waren ?

We kennen de fysieke wereld en wat ons omringt. Maar ons fysieke lichaam is maar één van de vele uitdrukkingen van de geest.
Kennen we ons geestesleven en wat ons vervult?

Inzicht krijgen in onze subtiele wereld van de geest is een absolute noodzaak willen we ons kunnen verbinden met onszelf en de werelden in en buiten ons
Je geestesbewustzijn laten ontwaken is de volgende stap in de menselijke evolutie waardoor leven en sterven en het geestesleven een totaal andere betekenis krijgen

De verschillende hoedanigheden van ons geestesleven leren onderscheiden maakt onze mogelijkheden enkel groter en ons inzicht in kosmisch verband des te duidelijker
De grenzen werden enkel door je denken tot stand gebracht

In deze interactieve webinar worden op een gedetailleerde manier de verschillende dimensies en inzichten daaromtrent besproken en via voorbeelden zal je ingewijd worden in de kracht van de 5de dimensie en haar scheppende mogelijkheden.
Jouw probleem is niet jouw probleem - het is de manier waarop je er naar kijkt !
Een totaal andere manier om naar jezelf en naar het leven te kijken

Zie hier ook Jana op YouTube.

Door Jana Willems


Jana Willems, spiritueel therapeute, had als kind reeds herinneringen aan vorige levens en sferen evenals diepe ervaringen via uittredingen en spirituele beleving van het hogere astrale- en het subtiele heldere lichtbewustzijn.
Jana geeft meditatielessen en persoonlijke begeleidingen.


Leden: 14 euro Niet-leden: 15 euro

ZOOM (webinar)

do 28 mrt 2024, 20u

Prijs:
Leden: 14 euro
Niet-leden: 15 euro


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Jana Willems

do 29 feb 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
GRATIS: Het ik en het onderbewustzijn
Door Jana Willems
meer info

do 28 mrt 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
Inzicht in de 5de Dimensie
Door Jana Willems
meer info
    • Zoek Activiteiten