Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Demonstratie
   Online Demonstratie-avond Mediumschap

In deze online demonstratie Mediumschap zijn de deelnemers zichtbaar en hoorbaar voor elkaar. De mediums ook en zij vertellen wat zij doorkrijgen en vragen dan bij wie van de deelnemers deze doorgekregen informatie hoort. Ook online gaat dit heel goed.

We sterven niet, de dood is slechts de poort naar onze werkelijke thuis. Onze dierbaren leven verder in een voor ons onzichtbare wereld. Ze laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan.
Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen.
Tijdens deze online demonstratie maken Ria en Martine verbinding met de zielenwereld en laten hen, met veel passie en liefde, even aan het woord! Een avond waar vreugde en verdriet hand in hand gaan.
Let wel: Niet iedereen komt aan bod. De mediums bepalen zelf niet welke overledenen contact zoeken, dus het is ook voor hen altijd een verassing hoe de avond loopt. Er worden ongeveer tussen de 7 en 10 contacten gemaakt op een avond, niemand weet op voorhand wie aan bod komt.
Graag vooraf inschrijven. 

 

Door Martine Debaeke en Ria Spanjaard

Na een woordje uitleg gaan de 2 mediums beiden contact met de Spirituele Wereld maken. Hierdoor kunt u 2 ervaren mediums aan het werk zien met elk hun eigen karakteristieken.
Ria Spanjaard studeerde aan het Arthur Findlay Spiritualist College, Stansted en is ook opgeleid als haptotherapeut in Doorn en Nijmegen

Martine Debaeke was van kinds af heel gevoelig voor emoties en stemmingen van anderen, "ik had ook regelmatig contact met overleden familie. Mijn opvoeding heeft me echter geleerd om geen emoties te tonen en te leven vanuit het rationele. Doe maar normaal!"
Jaren gingen voorbij. 'Pech' was een onderdeel van mijn leven geworden, ik voelde me nooit echt gelukkig en begon meer en meer depressieve gevoelens te krijgen. Tot iemand me vroeg of ik interesse had om een cursus Reiki te volgen.
Het grote innerlijke avontuur was begonnen…
De opleidingen en trainingen leren me met mijn hooggevoeligheid te werken en de communicatie met overledenen te versterken. Mijn training in Groot Britannie over mediumschap heeft me een balans gegeven tussen het rationele en het sensitieve.
Martine heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad.


Leden: 14 euro Niet-leden: 15 euro (Indien de dag ervoor of de dag zelf inschrijft gelieve te laten weten dat je betaald hebt)

ZOOM (webinar)

do 18 apr 2024, 19u30-21u30

Prijs:
Leden: 14 euro
Niet-leden: 15 euro (Indien de dag ervoor of de dag zelf inschrijft gelieve te laten weten dat je betaald hebt)


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Ria Spanjaard en Martine Debaeke

do 18 apr 2024 te/via ZOOM (webinar)
Demonstratie
Online Demonstratie-avond Mediumschap
Door Ria Spanjaard en Martine Debaeke
meer info
    • Zoek Activiteiten