Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Lezing
   GRATIS Kom in je kracht met de Mayaanse Astrologie

Deze lezing wordt tegelijkertijd ook uitgezonden via ons YouTube-kanaal en de opname van deze webinar blijft daarna op ons YouTube-kanaal te bekijken

Gratis webinar van ongeveer 1 uur met eerst een uitleg over het onderwerp en daarna een Q&A: de deelnemers zijn niet zichtbaar of hoorbaar maar kunnen wel vragen stellen via een Q&A knop. Achteraf krijg je een terugkijk-link. 

Twijfel je soms aan wie je werkelijk diep van binnen bent en wat jouw talenten zijn? 
Weet je niet zo goed wat jouw specifieke meerwaarde hier is op aarde of wens je nog meer de blauwdruk van je ziel te leven.  
Dan is dit event de katalysator waar je al zolang op gewacht hebt! 
De Maya's hebben een diepere wijsheid die ons dankzij de Tzolkin kalender een zeer helder kompas geeft voor onze toekomst!  

Cindy geeft een cursus van 1 avond over dit onderwerp op 13 maart

Door Cindy Hens

Levenspad en Zielsmissiecoaching, Loopbaanbegeleiding, Psych-K Facilitator, EFT, Mayaanse astrologie, Trauma Healing,  Quantum Touch coach, ... 


GRATIS Na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen (niet ontvangen? Check de map ongewenste mail)

ZOOM (webinar)

do 22 feb 2024, 20u-21u

Deelname:
GRATIS Na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen (niet ontvangen? Check de map ongewenste mail)


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Cindy Hens

wo 13 mrt 2024 te/via Lier
Cursus
Kom in je kracht met de Mayaanse Astrologie
Door Cindy Hens
meer info
    • Zoek Activiteiten