Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   GRATIS Webinar en Q&A: Korte inleiding in de esoterie

Korte gratis webinar met Adriaan van Zelst. Deze webinar/Q&A zal tegelijkertijd ook live gestreamd worden op ons YouTube kanaal dus als je 16/3/23 om 20u op deze link klikt kun je de webinar via YouTube volgen en het blijft daarna ook op YouTube staan
Je bent als deelnemer niet zichtbaar of hoorbaar, maar kunt vragen stellen via een Q&A knop (als je meedoet via Zoom is er een Q&A knop, bij YouTube stel je je vragen via de chat)

Steeds meer stelt de zoekende mens zich vragen over wie hij is, wat hij op aarde komt doen, hoe het komt dat de ene mens het zo gemakkelijk heeft en de andere zo moeilijk.
Deze vragen rechtstreeks zelf beantwoorden is niet evident en voor de meeste onder ons zelfs quasi onmogelijk.
Een belangrijk hulpmiddel om inzicht te krijgen in allerlei fundamentele vragen over ons leven is inzicht in de esoterie en kosmische wetten.

We bekijken enkele aspecten van de esoterie, bijv. het ontstaan van de kosmos, de gang van de mens door de geestelijke en aardse werelden, de kosmische wetten, symboliek, het leven na de dood en hoe esoterie toepassen in je dagelijkse leven etc.

Er wordt ook ingegaan de op vragen die door de deelnemers gesteld kunnen worden via de chat.


Over dit thema is er ook een diepgaande cursus Esoterie vanaf 22 april  en Adriaan geeft ook andere lezingen en cursussen 

Zie hier ook Adriaan van Zelst op YouTube


Door Adriaan van Zelst

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven. Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen zoals van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen en lid van de raad van bestuur van De kleine bron vzw en La Verna vzw.

Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders, groepen, koppels en individuen.
Op esoterisch gebied werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis, tot op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.


GRATIS (vooraf inschrijven) na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen

ZOOM (webinar)

do 16 mrt 2023, 20u-21u

Prijs:
GRATIS (vooraf inschrijven) na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Adriaan van Zelst




    • Zoek Activiteiten