Her-bron jezelf
Activiteiten over innerlijke groei, creativiteit,
esoterie, gezond leven en zo veel meer...

Zoek Activiteiten

       


Lezing : GRATIS Kennismaking met DansYoga

Deze Q&A zal tegelijkertijd ook live gestreamd worden op ons YouTube kanaal en blijft er daarna staan

Gratis webinar met oefeningen. 

Dansyoga is een hedendaagse westerse vorm van yoga, waarin je kan ontdekken hoe je je immuniteit verbetert, hoe je steviger je ruimte kan innemen, hoe je beter je diepere verlangens helder krijgt en hoe je je fitter gaat voelen.

In deze tijden van transitie is het heerlijk om goed geaard te zijn? te voelen dat je leeft en beweegt dicht bij je eigen aard.
In deze gratis online sessie ontdek je met dansyoga hoe je dichter bij jezelf/Zelf komt door op een tedere manier je lichaam nog een keer te verkennen, te beluisteren, te koesteren, te masseren en krachtig te verbinden.
Je ontdekt hoe je spontaan en ondersteund, vanuit je hart, de aandacht ontvangt die je zo hard nodig had en buiten je zelf aan het zoeken was.
Welkom om je bewustzijn te ankeren in je fysieke zijn, gegrond te zijn en zo op jouw unieke wijze, je waarde te beleven en te stralen in wie je werkelijk bent, een kosmische danser!
 

DinaMaria geeft ook een inwijdingsdag Dansyoga en een dag Verbindend communiceren

 

Door Dinamaria

Dinamaria heeft van dansen haar levenswerk en levenskunst gemaakt door het intens te doordringen met al haar bewustzijn, door het fenomeen dans van alle kanten te onderzoeken, door authenticiteit centraal te stellen.
Ze ontdekte de wetmatigheid en de wijsheid van het lichaam zelf. Voor haar is ' dans ' een levenskunst geworden: niet iets dat je moet leren, eerder terug vinden in je zelf als authentieke bron en verbonden met alle levensbronnen. 


GRATIS (vooraf inschrijven) na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen

ZOOM (webinar)

do 15 sep 2022, 20u-21u

Prijs:
GRATIS (vooraf inschrijven) na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Dinamaria

DatumSoortTitelPlaats
wo 05 apr 2023CursusOns wonderlijk innerlijk kind: onze grootste bron van vreugde en speelse krachtZOOM (webinar)