Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   De kosmische wetten en hun werking in ons dagelijks leven

Interactieve webinar van ongeveer 2 uur die diep ingaat op het onderwerp


Onze levens zijn onderhevig aan 'kosmische wetten' (algemene wetmatigheden) waarmee we al dat niet kunnen leven, en waardoor we naargelang de situatie terecht komen in de “wet van voortschrijdend geluk” of de “wet van voortschrijdende miserie en conflict”.....

We bespreken enkele van de kosmische wetten, zoals:

- De wet van evolutie die stelt dat alles altijd in beweging is: waardoor het duidelijk wordt dat dingen proberen vast te houden of te behouden zeker leidt tot problemen.

- We bespreken de wet van reflectie waarbij alles eerder een weerspiegeling is van onszelf in plaats van een realiteit.

- We behandelen ook nog enkele liefdeswetten en tijdswetten en meer.

Adriaan geeft meer voordrachten en cursussen klik hier 

Zie op ons YouTube kanaal ook een aantal filmpjes met Adriaan van Zelst


Door Adriaan van Zelst

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven. Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen zoals van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen en lid van de raad van bestuur van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders, groepen, koppels en individuen.
Op esoterisch gebied werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis, tot op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

do 13 okt 2022, 20u-22u

Prijs:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro


Opname

Meer activiteiten door Adriaan Van Zelst




    • Zoek Activiteiten