Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Begeleide meditatie: Hulp sturen vanuit je hart naar een geliefd persoon (of dier)

Begeleide meditatie/visualisatie van een klein uur 

Soms zie je het grote lijden of de enorme tegenslag van mensen (of een dier) van wie je erg veel houdt en kan je het probleem niet oplossen.
Dan is het belangrijk te weten dat je toch vanop afstand die persoon concreet kan helpen.
Dat doe je niet door mee te lijden en in je hoofd de hopeloze gedachten nog eens te versterken, maar wel door in je hart te blijven en vandaar goddelijke kracht, inzicht, troost, volharding enz.. te sturen.
In deze begeleide meditatie leer je hoe je dit doet.


Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.
Daarnaast geeft ze (als oud-leerlinge van Ronald Van de Peppel) ook reiki- en healingsessies en auralezingen, zowel thuis als online


Leden: 9 euro Niet-leden: 10 euro

ZOOM (webinar)

wo 06 apr 2022, 20u-21u15

Deelname:
Leden: 9 euro
Niet-leden: 10 euro


Opname

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

do 01 feb 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Tools om krachtig te zijn in alle omstandigheden
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten