Her-bron jezelf
Activiteiten over innerlijke groei, creativiteit,
esoterie, gezond leven en zo veel meer...

Zoek Activiteiten

       


Lezing : Het verband tussen je blauwdruk en je relaties

Interactieve webinar van ongeveer 2 uur die diep ingaat op het onderwerp: Iedereen die inschrijft krijgt achteraf een terugkijk-link die 30 dagen te bekijken is, dus je kunt ook inschrijven als je de avond zelf niet kunt. Ofwel later de opname nabestellen in onze webshop
Indien je wenst ben je tijdens de lezing zichtbaar en hoorbaar en kun je je vragen zelf stellen. Je kunt ook meedoen zonder camera.

Wat is een relatie eigenlijk, wat drijft ons relaties te hebben? Waarom zijn ze zo belangrijk in onze menselijke ontwikkeling?

Hoe kies jij je relaties en waarom word je aangetrokken door de ene en afgestoten door de andere? Hoe verander en evolueer jij in je leven en wat doet dat met jou en je realties? Wat doe je in je leven en met wie doe jij dat en waarom? Wat maak je allemaal mee en hoe reageer jij daarop? Dit alles heeft te maken met innerlijke krachtvelden of ook wel wetmatigheden genoemd, waar jouw eigen blauwdruk of bewustzijnspatroon aan de basis van ligt.

Het inzicht in dit patroon en je relaties is dan ook uiterst belangrijk als je je verder wilt verdiepen in het hoe en waarom van je leven. Jezelf leren kennen via je innerlijke blauwdruk of basis patroon geeft een totaal andere kijk op je leven als dusdanig en geeft ook ruimte en inzicht om hier totaal anders mee te leren omgaan. Deze voordracht wordt gegeven door spiritueel therapeute Jana Willems met veel ruimte voor vragen en ook oefeningen.

Op ons YouTube kanaal vind je ook enkele filmpjes van Jana
(Deze uitgebreidere lezing komt achteraf niet op YouTube, daar staan enkel de korte gratis webinars)

Door Jana Willems 


Jana Willems, spiritueel therapeute, had als kind reeds herinneringen aan vorige levens en sferen evenals diepe ervaringen via uittredingen en spirituele beleving van het hogere astrale- en het subtiele heldere lichtbewustzijn.
Jana geeft meditatielessen en persoonlijke begeleidingen.

Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

do 20 jan 2022, 20u-22u

Prijs:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro

Indien je de dag zelf inschrijft, gelieve te betalen via instantoverschrijving ofwel te laten weten dat je betaald hebt
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Jana Willems

DatumSoortTitelPlaats
do 20 jan 2022LezingHet verband tussen je blauwdruk en je relatiesZOOM (webinar)
do 10 feb 2022LezingSterven is een gedaanteverandering van de ziel die terug vrij komt... GRATISZOOM (webinar)
do 10 mrt 2022LezingSpiritualiteit in actie: Hoe kom je tot verandering in je leven?ZOOM (webinar)