Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   De valkuilen in relaties

Interactieve webinar van ongeveer 2 uur met halverwege een pauze. 

De meesten onder ons streven allemaal naar een goede relatie, die ons hopelijk meer geluk brengt dan het geluk dat wij tijdens onze kinderjaren hebben ervaren.
Eigenlijk hopen we een geschenk te zijn voor onze partner en dat deze met ons gelukkig zal kunnen zijn en wij gelukkig kunnen zijn met die partner.
Jammer genoeg kan een ander ons niet gelukkig maken en ook niet ongelukkig maken alhoewel we dat laatste vaak als dusdanig ervaren...
De eerste kunst is dus van met onszelf gelukkig te kunnen zijn, wat voor de meeste mensen ook al niet zo evident is.
Anderzijds hopen we op een "helderziende" partner, m.a.w. iemand die ons zonder woorden begrijpt en ons zonder vragen geeft wat we nodig hebben.
Ook dit is weinig realistisch want de ander is geneigd ons te geven wat hij of zij zelf graag zou krijgen en dat is niet altijd helemaal wat we willen.
We moeten dus communiceren met de partner, eigenlijk ons gunnen onze eigen waarheid te kennen en die te delen met onze partner, zonder dat die dezelfde waarheid moet omhelzen.
Eigenlijk vormt het delen van onze (intieme) eigen waarheid de sleutel tot begrip van en intimiteit met de partner.
Het is een uitdaging die we meestal niet geleerd hebben, noch van onze ouders, noch op school waar men dacht "de waarheid" in pacht te hebben.
En zo kunnen we doorgaan met de voorwaarden of valkuilen van een relatie, maar daarover meer op deze interactieve online avond, met veel ruimte voor jullie vragen ... 

Adriaan geeft ook andere voordrachten en cursussen

Door Adriaan van Zelst

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven.
Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen´ en bestuurslid van De kleine bron vzw
Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders en groepen.
Op esoterisch gebied studeerde hij bij de "Herders van Avignon", werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis. Hij was er achtereenvolgens Meester, Algemeen Inspecteur, Grootraadslid, Grootpenningmeester en Bestuurslid. Op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

do 02 dec 2021, 20u-22u

Deelname:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro


Opname

Meer activiteiten door Adriaan van Zelst
    • Zoek Activiteiten