Her-bron jezelf
Activiteiten over innerlijke groei, creativiteit,
esoterie, gezond leven en zo veel meer...

Zoek Activiteiten

       


Lezing : Opladen van een krachtvoorwerp: begeleide meditatie en Q&A GRATIS

Deze Q&A zal tegelijkertijd ook live gestreamd worden op ons YouTube kanaal dus als je 7/11 om 20u op deze link klikt kun je de webinar via YouTube volgen

Je bent als deelnemer niet zichtbaar of hoorbaar, maar kunt vragen stellen via een Q&A knop (als je inschrijft voor de Zoom webinar)

Veerle van Rattingen doet deze namiddag een korte begeleide oefening om een krachtvoorwerp op te laden zoals een steen, een sierraad of iets anders.

In deze korte meditatie breng je eerst je gedachten en lichaam tot rust. Dan daal je vanuit je hoofd af naar je heilige ruimte waar je een favoriet voorwerp energetisch leert opladen. Het aanraken achteraf van je eigen armbandje, knuffelsteen, ring, pluim of wat dan ook, brengt je onmiddellijk terug bij jezelf en geeft steun in moeilijke omstandigheden.

 

Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.
Daarnaast geeft ze (als oud-leerlinge van Ronald Van de Peppel) ook reiki- en healingsessies en auralezingen, zowel thuis als online

ZOOM (webinar)

zo 07 nov 2021, 16u30-17u15

Prijs:
GRATIS (vooraf inschrijven) na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

DatumSoortTitelPlaats
wo 01 dec 2021CursusIntroductie mediterenStekene
wo 22 dec 2021LezingBegeleide meditatie: Terugblik op je voorbije jaar en jouw uitdagingen voor 2022..ZOOM (webinar)
do 06 jan 2022LezingBegeleide meditatie: angsten opruimen GRATISZOOM (webinar)
wo 02 feb 2022CursusDe kracht van je gedachtenZOOM (webinar)