Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Begeleide meditatie: Breng je mannelijke en vrouwelijke energie meer in balans

Ieder van ons draagt in zich een unieke mix van vrouwelijke en mannelijke kwaliteiten die vaak grotendeels, maar niet altijd, samenvallen met je biologische geslacht. Sommige kenmerken voelen voor ons als vanzelfsprekend, andere hebben we weinig of niet ontwikkeld. We zijn soms gemakshalve geneigd om voor die laatste te rekenen op onze partner of mensen uit de omgeving. Maar de uitdaging is om ook die minder gekende kwaliteiten in onszelf te ontplooien om zo ‘vollediger’ mens te worden. In deze begeleide meditatie starten we met dit innerlijk werk. We bekijken in hoeverre onze mannelijke of vrouwelijke kant dominant is en voor welke eigenschappen we een beter evenwicht kunnen bereiken.Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.
Daarnaast geeft ze (als oud-leerlinge van Ronald Van de Peppel) ook reiki- en healingsessies en auralezingen, zowel thuis als online


Leden: 9 euro Niet-leden: 10 euro

ZOOM (webinar)

wo 15 sep 2021, 20u-21u15

Deelname:
Leden: 9 euro
Niet-leden: 10 euro


Opname

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

za 17 aug 2024 te/via Stekene
Cursus
Bloemen- en bomenmeditatie in het Stropersbos
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten