Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   De oerkwetsuur en de overlevingsprogramma s van de mens

Momenteel is het maximum aantal inschrijvingen voor deze curs bereikt, maar er is een 2e cursus ingericht vanaf 7 januari. Klik hier voor de cursus op de nieuwe data

 

Online interactieve cursus van 3 vrijdagen. Iedereen is zichtbaar en hoorbaar voor elkaar. Achteraf krijgen de deelnemers een terugkijk-link.

De mens komt op aarde als een "geschenk" zowel voor zichzelf, de ander en de wereld en daar moet hij helemaal niets voor doen.
Direct na zijn geboorte ervaart de mens echter dat hij niet als een geschenk wordt ervaren.
De houding die hij van zijn ouders ervaart is meestal niet van aard om zich een echt geschenk te voelen. Hij moet zich schikken naar allerlei verwachtingen, regels, normen enz..
Hij wordt opgevoed, in feite "geherprogrammeerd", en ervaart dit alsof hij dus nog geen geschenk is, vaak zelfs alsof hij niet alleen een probleem heeft, maar zelfs een probleem is.
Deze ervaring vormt de "oerkwetsuur"

Hij zal dus trachten zichzelf geweld aan te doen om een geschenk te worden, waardoor hij in feite "de wet van voortschrijdende miserie" in gang zet.
Hij blijft daardoor ook de wereld en de anderen zien door zijn "bril van de oerkwetsuur".
Het is de bron van veel lijden voor de mens en zijn zoeken naar het voldoen van zijn behoeften en geluk buiten zichzelf.

Deze cursus gaat over :
• het ondervragen van het onderbewustevan de "cliënt" om de specifieke aard van diens "oerkwetsuur" duidelijk te krijgen
• de theorie rond de systemen om de oerkwetsuur te helen :
• het systeem van de drievoudige helende "mantra's"
• het systeem van de "harde hercodering" van het onderbewuste" 
• de praktijk en het inoefenen van de systemen aan de hand van cases die door de deelnemers i.v.m. cliënten of i.v.m. zichzelf worden aangebracht 


Door Adriaan van Zelst

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven. Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen zoals van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen en lid van de raad van bestuur van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders, groepen, koppels en individuen.
Op esoterisch gebied werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis, tot op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.


Adriaan geeft meerdere workshops en voordrachten voor de kleine bron, zie ons programma


Leden: 279 euro Niet-leden: 289 euro

ZOOM (webinar)

vr 12 nov 2021, 10-17u eerste les

Deelname:
Leden: 279 euro
Niet-leden: 289 euro

3 vrijdagen van 10-17u: vr. 12/11; 03/12 en 17/12/21
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Adriaan van Zelst




    • Zoek Activiteiten