Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Het Wetende Veld

Webinar van ongeveer 2 uur: Iedereen die inschrijft krijgt achteraf een terugkijk-link die 30 dagen te bekijken is, dus je kunt ook inschrijven als je de avond zelf niet kunt

Ons bewustzijn heeft vele lagen en frequenties, waar we bewuste en onbewuste informatie door binnen krijgen. Meestal zitten we in ons 'denkbewustzijn', maar er is meer...

Via het opwekken van aandacht en gevoeligheid kan iedereen met het WETENDE VELD in aanraking komen en daardoor uw heldervoelendheid en zelfs helderziendheid activeren met directe inzichten tot gevolg. Maar ook de diepere invloeden van karma op uw leven zichtbaar maken.
Alle dieren maken hier gebruik van wel onbewust , de mens kan dit terug leren bewust te maken zoals het bedoeld was .

Als mens beleef je vooral wat door je geheugen en je herinneringen en de daaruit voortkomende gedachten en begrippen, die uw gevoelens en waarnemingen kleuren en bepalen in positief of negatief.

Dat dit denkbewustzijn een invloed heeft naargelang je positieve of negatieve verleden is door velen al een begrip.
Maar nog niet dat het je leven en je levensbeschouwing beperkt tot het gekende, en dat je alle andere mogelijkheden die je nog niet kent niet kan toepassen.

Dus onze vrije wil wordt door beperkte kennis aan banden gelegd en er kunnen weinig nieuwe mogelijkheden ontstaan zonder nieuwe inzichten.
In onze dromen komt ons bewustzijn in contact met andere invloeden en sferen waardoor er op de inhoud van onze kennis een diepere natuur haar invloed uitoefent. We staan in contact met dit Wetende Veld.
Deze invloed is van zo een aard dat de boodschap soms door de denker niet onmiddellijk wordt begrepen. En verdere verdieping en interpretatie vraagt, ook kunnen dromen van voorspellende aard zijn. 

In deze boeiende lezing zal Jana Willems psychotherapeute, u via inzichten voorbeelden en oefeningen laten proeven van de mogelijkheden van het wetende veld.
 

Door Jana Willems


 Jana Willems, spiritueel therapeute, had als kind reeds herinneringen aan vorige levens en sferen evenals diepe ervaringen via uittredingen en spirituele beleving van het hogere astrale- en het subtiele heldere lichtbewustzijn.
Jana geeft meditatielessen en persoonlijke begeleidingen.


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

wo 07 apr 2021,

Prijs:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro


Opname

Meer activiteiten door Jana Willems

do 16 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
Inzicht in je droomlichaam; Uittredingen en bijna-dood-ervaringen
Door Jana Willems
meer info

do 13 jun 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
GRATIS: Meditatie de weg naar zelfrealisatie
Door Jana Willems
meer info
    • Zoek Activiteiten