Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Begeleide meditatie-oefening: Eigenwaarde en waardering voor jezelf

Begeleide meditatie van een klein uur en achteraf de gelegenheid om vragen te stellen

Je hoeft zelf niet te spreken en komt ook niet in beeld
(ook achteraf te bekijken met terugkijk-link)

Deze begeleide meditatie heeft als thema ‘waardering voor jezelf’. Gezien en gehoord worden is een basisbehoefte van elke mens. Toch krijgen we vaak niet de aandacht die we verlangen. We bekijken hoe dit komt, hoe het nl. gesteld is met onze eigenwaarde en wat de gevolgen hiervan zijn in onze omgeving. Op basis van dit inzicht brengen we, indien nodig, veranderingen aan. Verder onderzoeken we de verhouding tussen de tijd voor onze dagdagelijkse bezigheden en de tijd die we besteden aan onze zelfontplooiing. Ook hier creëren we een beter evenwicht en leren hoe we dit blijvend kunnen verankeren in ons leven.

Daarna is er nog mogelijkheid om van gedachten te wisselen of vragen te typen via de Q&A knop.


Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde. 
Daarnaast geeft ze (als oud-leerlinge van Ronald Van de Peppel) ook reiki- en healingsessies en auralezingen, zowel thuis als online


Leden: 9 euro Niet-leden: 10 euro

ZOOM (webinar)

wo 06 jan 2021, 20u-21u15

Prijs:
Leden: 9 euro
Niet-leden: 10 euro


Opname

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

do 23 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Hoe blijf je bij je kern met zoveel onrust rondom?
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten