Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Webinar: In kracht, liefde en licht gaan staan

Begeleide meditatie/visualisatie. Er is geen voorkennis nodig. Iedereen kan meedoen. Je gaat je beter voelen, een cadeau voor jezelf!

 

Met de hulp van een ritueel gaan we onszelf zuiveren van onze eigen belemmerende gedachten en van de kleinerende oordelen van anderen over ons. Pas dan worden we wie we essentie al zijn: een zacht, maar krachtig wezen, een wijs persoon vol onvoorwaardelijke liefde en mededogen, een kind van het licht. Deze prachtige eigenschappen zijn elk verbonden met één van de zeven heilige stralen die vertrekken vanuit de scheppingsbron en dagelijks onze aarde overspoelen. In deze meditatie roepen we onze goddelijke erfenis terug tot leven, zodat we deze kwaliteiten in ons laten werken en ook rondom ons uitstralen voor anderen

 

Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.


Leden: 9 euro Niet-leden: 10 euro

ZOOM (webinar)

wo 11 nov 2020, 20u-21u15

Prijs:
Leden: 9 euro
Niet-leden: 10 euro


Opname

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

do 23 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Hoe blijf je bij je kern met zoveel onrust rondom?
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten