Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Webinar: Contact met eigen spirituele helpers en gidsen

Begeleide meditatie van ongeveer 45 minuten en achteraf de gelegenheid om vragen te stellen

Je hoeft zelf niet te spreken en komt ook niet in beeld
(ook achteraf te bekijken met terugkijk-link)

in deze begeleide meditatie doen we een virtuele wandeling naar de plaats waar onze spirituele helpers zich bevinden. Ieder mens heeft in zijn leven nl. twee gidsen en een engelbewaarder toegewezen gekregen. Die kennen ons door en door en doen niets liever dan ons zoveel mogelijk bijstaan. Zij kunnen echter maar in de bres springen na een uitdrukkelijk verzoek of een noodkreet.
Daarom is het belangrijk dat we regelmatig contact leggen met hen en ons bewuster laten leiden door de goede raad die deze helpers geven en de ‘toevallige buitenkansen’ die zij voor ons creëren. 

Daarna is er nog mogelijkheid om van gedachten te wisselen of vragen te typen via de Q&A knop.


Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.


Leden: 9 euro Niet-leden: 10 euro

ZOOM (webinar)

di 29 sep 2020, 20u-21u15

Prijs:
Leden: 9 euro
Niet-leden: 10 euro

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor deze Zoom meditatie (indien u de dag voor de webinar of later inschrijft, gelieve te betalen via instantoverschrijving ofwel een betalingsbewijs door te mailen, wij kijken de mail nog na tot vlak voor de webinar)
Opname

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

do 23 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Hoe blijf je bij je kern met zoveel onrust rondom?
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten