Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Authentiek gelukkig zijn kun je leren. Maak kennis met de baanbrekende HOPE methode

Online lezing. Je bent als deelnemer niet zichtbaar of hoorbaar (incl.terugkijk-link om achteraf te bekijken)

Leer de HOPE methode kennen! HOPE is een nieuwe baanbrekende methode van persoonlijke transformatie die eenvoudiger, zachtaardiger en zelfs effectiever is dan eerdere benaderingen.
Gebaseerd op de grondbeginselen van het supra-mentale bewustzijn (de realiteit die het mentale overstijgt) en de psycho-energetische psychologie biedt HOPE een precieze en gemakkelijk toegankelijke praktijk die mensen heeft geholpen bij het transformeren van uitdagingen in hun leven, omgaan met emoties, relatieproblemen tot zelfs fysieke moeilijkheden en nog veel meer.

De benadering is eenvoudig en makkelijk te leren, maar brengt vooral onmiddellijk verbluffende resultaten met zich mee.
Het HOPE-proces wil de innerlijke afscheidingen, die we tijdens onze levensjaren opgebouwd hebben, maar ons vaak niet realiseren, op een natuurlijke en eenvoudige manier weer verbinden. In dit natuurlijk ‘smeltingsproces’ kunnen we ons weer heel’ tastbaar’ realiseren dat we geen afgescheiden klein zelf, maar een immens ‘Zelf’ zijn. Deze denkwijze vinden we terug in de Oosterse spiritualiteit bij Sri Aurobindo: "Alleen het mentale scheidt af, je bent niet afgescheiden, je bent één met alles. Je bent niet
wie je denkt dat je bent. Je bent een immens Zelf"

Tijdens de lezing vertellen we over de basisbeginselen van de Hope-methodiek maar geven we je vooral tools mee om dit onmiddellijk toe te passen in je dagelijks leven.

Philippe geeft ook een online cursus van 4 avonden vanaf 6 augustus over dit thema

Door Philippe Vandevorst


Philippe Vandevorst is een van de oprichters van het Timotheus project, hij geeft opleidingen rond intuitieve ontwikkeling, stervensbegeleiding e.a.


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

wo 29 jul 2020, 20u

Deelname:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor de Zoom webinar. Als u op 29/7 nog inschrijft, gelieve dan een betalingsbewijs te sturen naar dekleinebron@dekleinebron.be.
Opname

Meer activiteiten door Philippe Vandevorst

do 30 mei 2024 te/via Merksem
Cursus
De verborgen kracht van supramentaal bewustzijn
Door Philippe Vandevorst
meer info

zo 16 jun 2024 te/via Merksem
Cursus
Omgaan met moeilijke emoties
Door Philippe Vandevorst
meer info
    • Zoek Activiteiten