Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Webinar: Ritueel om los te laten (begeleide meditatie)

Je hoeft zelf niet te spreken en komt ook niet in beeld
(ook achteraf te bekijken met terugkijk-link)

In deze begeleide meditatie gaan we de storende emotionele banden verbreken waarmee we nog vasthangen aan een bepaalde persoon die ons heeft benadeeld of slecht behandeld. Vroeg of laat wil je jezelf bevrijden van het slachtoffergevoel, het ongemak, de kwaadheid of wrok die nog steeds rond jou hangen ten opzichte van iemand. Dit loslaten dient om niet langer elke keer getriggerd te worden door gelijkaardig onrecht in je omgeving. Een persoon op afstand vergeven is hier niet hetzelfde als het gebeurde vergeten of minimaliseren of er de spons over vegen. Het is wel een noodzakelijke stap naar je eigen welzijn en gezondheid. Het is jezelf terug in je kracht plaatsen, zodat je met je leven op een vrijere manier weer verder kan.

Daarna is er nog mogelijkheid om van gedachten te wisselen of vragen te typen via de Q&A knop.


Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.


Leden: 9 euro Niet-leden: 10 euro

ZOOM (webinar)

di 21 jul 2020, (Feestdag) van 10u30-11u30

Prijs:
Leden: 9 euro
Niet-leden: 10 euro

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor deze Zoom meditatie (indien u de dag voor de webinar of vlak voor de webinar inschrijft, gelieve een betalingsbewijs door te mailen, wij kijken de mail nog na tot vlak voor de webinar)
Opname

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

do 07 mrt 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Leer werken met de kracht van je gedachten
Door Veerle Van Rattingen
meer info

do 02 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
GRATIS In verbinding met De Grootmoeders en het Net van Licht
Door Veerle Van Rattingen
meer info

do 23 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Hoe blijf je bij je kern met zoveel onrust rondom?
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten