Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Meditatie op ons geboorteproces met interpretatie van de symboliek

Bij deze webinar zijn de deelnemers niet zichtbaar of hoorbaar. je kunt wél vragen typen via een Q&A knop.

Online lezing met aan het begin een geleide visutalisatie-oefening (ook achteraf te bekijken met terugkijk-link)
We beginnen de avond met een geleide meditatie/visualisatie van ongeveer 20 minuten. We gaan terug naar onze eigen geboorte en de periode ervoor en vlak erna. Met welke gevoelens en houding zijn we aan dit leven begonnen? Hiermee wordt duidelijk wat we hier op aarde komen leren.
Daarna zal Adriaan uitleg gaan geven over de ervaringen van de deelnemers. Iedereen is vrij om zijn ervaringen te delen of niet. Je ontdekt zo wat je hier op aarde komt leren...

Deze meditatie laat tevens zien op welke wijze we ons tot nu toe al dan niet met het nieuwe en onbekende durfde te verbinden.

Iedereen kan deelnemen, geen voorkennis vereist.
het is een zeer boeiende, zachte manier om te zien wat je hier op aarde komt leren en hoe je nu in je leven staat.

Door Adriaan van Zelst

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven. Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen zoals van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen en lid van de raad van bestuur van De kleine bron vzw en La Verna vzw.
Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders, groepen, koppels en individuen.
Op esoterisch gebied werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis, tot op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.

Adriaan geeft nog andere voordrachten en workshops, zie ons programma

 


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro (Indien u op de dag zelf inschrijft gelieve aub een betalingsbewijs door te mailen)

ZOOM (webinar)

do 16 jul 2020, 20u

Prijs:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro (Indien u op de dag zelf inschrijft gelieve aub een betalingsbewijs door te mailen)


Opname

Meer activiteiten door Adriaan van Zelst
    • Zoek Activiteiten