Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Webinar: Contact maken met een overleden dier of persoon

Omdat iedereen wordt geboren met telepathische gaven, is het mogelijk die terug te activeren. In deze eenmalige sessie leer je contact leggen met overleden huisdieren, overleden vrienden of familie.

We doen onder begeleiding een aantal voorbereidende stappen, zodat alles veilig en sereen verloopt. Dan nodigen we de overledene uit. Op dat moment kunnen we die een aantal vragen stellen, zelf nog iets zeggen dat misschien niet meer tijdens zijn/haar leven was gecommuniceerd en tot slot vragen om ons een boodschap te geven naar de toekomst toe. Dan ronden we ook samen af.

Daarna is er nog mogelijkheid om van gedachten te wisselen of vragen te stellen.

 


Door Veerle Van Rattingen

Veerle is leerkracht in een middelbare school. Daarnaast begeleidt ze met de hulp van honden en paarden(coachings) leerlingen met een laag zelfbeeld, faalangst of andere problemen thuis of op school.
Bij alle praktische oefeningen steunt ze hierbij op de onderlinge theorie van gedachtenkracht (dieren, maar ook mensen spiegelen onze eigen overtuigingen) en op leren lezen van de lichaamstaal van een dier.
Vandaar is de stap klein naar telepathisch communiceren met dieren, wat dezelfde manier is als contact leggen met om het even welk levend wezen of met overleden bekenden.
Over die gedachtenkracht geeft ze ook lezingen, en individueel begeleidt ze ook mensen naar het contact met een overleden dier of geliefde.


Leden: 7,50 euro Niet-leden: 8,50 euro

ZOOM (webinar)

ma 01 jun 2020, Pinkstermaandag van 10u30-11u30

Prijs:
Leden: 7,50 euro
Niet-leden: 8,50 euro

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor deze Zoom workshop (de dag voor de webinar) (mail even een betalingsbewijs naar info@dekleinebron.be want in het weekend zien we het niet op onze rekening, daarna krijgt u de link)
Opname

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

za 17 aug 2024 te/via Stekene
Cursus
Bloemen- en bomenmeditatie in het Stropersbos
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten