Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Lezing
   GRATIS Jouw adem: de link tussen je hoofd, hart en buik

Deze lezing wordt tegelijkertijd ook uitgezonden via ons YouTube-kanaal en blijft er daarna ook staan
Gratis webinar van ongeveer 1 uur met eerst een uitleg over het onderwerp en daarna een Q&A: de deelnemers zijn niet zichtbaar of hoorbaar maar kunnen wel vragen stellen via een Q&A knop. Achteraf krijg je een terugkijk-link. 

Je adem is heel bijzonder want deze heeft een helend vermogen. Met de My Breath methode, die gegroeid is uit Transformational Breath kan je op fysiek vlak zorgen voor meer energie, een betere conditie, betere gezondheid en minder pijn. Op mentaal-emotioneel vlak gaat My Breath opruimen in je onderbewustzijn wat er tussen jou en je doel in staat door te focussen op waar je naartoe wil, niet op de blokkade. Op spiritueel vlak word je je meer en meer bewust van wie je bent doordat je dichter bij je kern komt en van daaruit je leven vorm gaat geven.
Ik heb hier reeds les in gegeven op verschillende plaatsen in de wereld en zie het als deel van mijn missie om meer bewustzijn rond ademen te brengen als tool om tot jezelf, je hart te komen en je leven vanuit je hart vorm te geven.
Toen ik vlak voor corona door het een hele tijd niet toe te passen voor mezelf een longontsteking kreeg en het stap voor stap terug introduceerde in mijn leven, werd het belang van een open, volle en diepe ademhaling eens zo duidelijk en heb ik het voor mezelf ingezet om te herstellen. Ik ben heel dankbaar dit te kunnen toepassen en wil met jou de vreugde delen die je voelt als je ademhaling open en vrij is
In deze mini-workshop gaan we in op de drie niveaus’s en ga je er zelf mee aan de slag. 

Sara geeft op 1 & 2 juni ook cursus hierover, klik hier voor meer info

 

Door Sara Busselen

Sara is een vrouw, gehuwd, moeder van drie dochters en life coach die zich in haar leven voornamelijk laat leiden door haar intuïtie. Daardoor ziet haar leven er niet doorsnee uit. Uit de moeilijkste situaties leerde ze het meest en ontdekte ze zichzelf, liefde en waarheid. Hoewel ze vele opleidingen volgde zoals Communicatie-managent, NLP, NEI, Senior Transformational Breath Trainer is het leven zelf haar grootste leraar. Het is haar passie om mensen te helpen compassie voor zichzelf te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij ontdekken van zich-Zelf. Buiten de begeleiding van mensen in haar praktijk geeft ze workshops, cursussen en lachyoga. 


GRATIS Na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen (niet ontvangen? Check de map ongewenste mail)

ZOOM (webinar)

do 11 apr 2024, 20u

Prijs:
GRATIS Na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen (niet ontvangen? Check de map ongewenste mail)


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Sara Busselen




    • Zoek Activiteiten