Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Lezing
   GRATIS In verbinding met De Grootmoeders en het Net van Licht

Deze webinar wordt tegelijkertijd ook uitgezonden via ons YouTube-kanaal en de opname van deze webinar blijft naderhand op ons YouTube-kanaal te bekijken
Gratis webinar van ongeveer 1 uur met eerst een uitleg over het onderwerp en daarna een Q&A:
de deelnemers zijn niet zichtbaar of hoorbaar maar kunnen wel vragen stellen via een Q&A knop. Achteraf krijg je een terugkijk-link. 

De Grootmoeders verschenen de eerste keer in 1996 aan Sharon McErlane en sindsdien verspreidt zij hun boodschappen via haar boeken, maandelijkse online nieuwsbrieven en tijdens haar reizen wereldwijd. 
De Grootmoeders zien hoe de onbalans tussen de yin- en yang-energie onze aarde dreigt te vernietigen en ze zijn gekomen om dit evenwicht te herstellen. Dit doen ze met behulp van het Net van Licht dat zich uitstrekt doorheen het hele universum. Het Net ondersteunt ook onze planeet bij alle veranderingen die hier gaande zijn en doordringt de cellen van elk levend wezen op aarde met licht en liefde.
In deze meditatie verbinden wij ons met het Net van Licht dat ons draagt en rust brengt. Tegelijk bevorderen we op die manier de harmonie in de wereld, omdat we onze eigen kracht, vrede en liefde vergroten en uitstralen.

Door Veerle van Rattingen

Veerle Van Rattingen woont in Stekene en is deeltijds leerkracht secundair onderwijs in het Sint-Jorisinstituut te Bazel. In bijberoep begeleidt ze kinderen met faalangst of een laag zelfbeeld met de hulp van paarden en honden en de onderliggende theorie van “gedachtenkracht”. Rond dat laatste heeft ze nu een interactieve workshop voor volwassenen uitgewerkt. Daarnaast geeft ze (als oud-leerlinge van Ronald Van de Peppel) ook reiki- en healingsessies en auralezingen, zowel thuis als online

 

Op ons YouTube kanaal vind je enkele filmpjes met Veerle Van Rattingen


GRATIS Na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen (niet ontvangen? Check de map ongewenste mail)

ZOOM (webinar)

do 02 mei 2024, 20u

Prijs:
GRATIS Na inschrijving ontvang je direct een mail met de zoom-link om deel te nemen (niet ontvangen? Check de map ongewenste mail)


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Veerle Van Rattingen

do 07 mrt 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Leer werken met de kracht van je gedachten
Door Veerle Van Rattingen
meer info

do 02 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
GRATIS In verbinding met De Grootmoeders en het Net van Licht
Door Veerle Van Rattingen
meer info

do 23 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Cursus
Hoe blijf je bij je kern met zoveel onrust rondom?
Door Veerle Van Rattingen
meer info
    • Zoek Activiteiten