Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
Cursus
   HOPE-revisited Heling van het trauma van je ziel

Cursus van 1 dag in Antwerpen - Merksem

Tijdens de ontwikkeling van de HOPE-methodiek ontdekten we een fascinerend inzicht in het menselijk wezen. Bij de indaling van de ziel in ons fysieke lichaam ondergaan we een proces waarbij we stukje bij beetje onze ware essentie verliezen als gevolg van het incarnatieproces. Via HOPE kun je op een erg veilige en eenvoudige manier het trauma's van je ziel bij zijn indaling helen. Veel problemen in ons leven ontstaan juist vanuit dit trauma. De heling van dit trauma brengt een diepe shift in onze persoonlijkheid teweeg en brengt snel weer meer vervulling en diepe vreugde in ons dagelijks leven.
Deze HOPE dag is zowel een kans om kennis te maken met de HOPE-methodiek, alsook om je verder te verdiepen mocht je al een HOPE-intensive gevolgd hebben.
.

Zie hier een gratis introductie webinar die Philippe gaf over dit thema

 

Door Philippe Vandevorst


Philippe Vandevorst is een van de oprichters van het Timotheus project, hij geeft opleidingen rond intuitieve ontwikkeling, stervensbegeleiding e.a.


Leden: 51 euro Niet-leden: 55 euro, koffie en thee inbegrepen, lunch meebrengen (vroegboekkorting, indien betaald voor 2-3-24: Leden 46 euro, niet-leden 50 euro)

Merksem

za 16 mrt 2024, 10u-17u

Deelname:
Leden: 51 euro
Niet-leden: 55 euro, koffie en thee inbegrepen, lunch meebrengen (vroegboekkorting, indien betaald voor 2-3-24: Leden 46 euro, niet-leden 50 euro)

Jaak De Boeckstraat 73, 2170 Merksem. Van 10-17u
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Philippe Vandevorst

za 16 mrt 2024 te/via Merksem
Cursus
HOPE-revisited Heling van het trauma van je ziel
Door Philippe Vandevorst
meer info
    • Zoek Activiteiten