Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking (vernieuwde versie)

Vernieuwde versie, dus ook geschikt voor mensen die vroeger deze cursus reeds hebben gevolgd.


Deze workshop van een dag is een uitnodiging om samen met je partner tot rust te komen én nieuwe inspiratie op te doen. Kwaliteitstijd met elkaar doorbrengen; kiezen voor 'we-time'. Ervaren hoe heerlijk het is om met aandacht elkaar te leren masseren en vol verwondering en benieuwdheid je partner te (her)ontdekken. Zowel op lichamelijk als op emotioneel vlak verdiept de intimiteit tussen jou en je partner zich door een verborgen bron van sensuele gewaarwordingen aan te boren. De oorspronkelijke aantrekkingskracht tot elkaar bloeit weer op. Genieten van elkaar verfrist je relatie, zodat deze weer sprankelt als weleer.


Het programma bestaat uit het aanleren van deugddoende technieken uit de Holistische Massage, die tot een volledige ontspanning leiden. Rustige strijkingen, afgewisseld met diepere knedingen en fricties zijn een tedere weldaad voor lichaam en geest. Daarnaast leren we zijdezachte, vederlichte aanrakingen uit de Tao van Sensuele massage, die subtieler en op het energetisch niveau werkt en zich richt op het verbinden van hart- en buikenergie.

Met respect voor ieders grenzen wordt er direct op de huid gemasseerd. We leren welk deel van je hand je best gebruikt, welke druk, welk ritme, hoe je met aandacht voelt en hoe je ervoor zorgt dat ontvangen én geven fijn zijn.

Naast de technieken wordt het programma omlijst met momenten van stilte en beweging.

Dit geeft een extra verdieping aan het geven en ontvangen van een massage. Er wordt een sfeer gecreëerd van respect, voelen en mogen zijn wie je bent. Trakteer jezelf en je partner op deze heerlijke ervaring, jullie zijn van harte welkom op deze fijngevoelige ontdekkingstocht !

P.S. Het is ook prima om deel te nemen als gelegenheidskoppel.

Meebrengen: Gemakkelijke kledij, badjas, sokken, eventueel pantoffels, éénpersoonshoeslaken, twee grote badhanddoeken, zacht dekentje en je favoriete massage- olie, lunch.

Koffie, thee, water en koekjes zijn ter plaatse aanwezig.
 

Door Anieta Klingeleers

Anieta Klingeleers (°1958) begeleidt sinds 1995 groepen in massage, dans en lichaamswerk. Naast haar opleiding in Integratieve Massage, Lichaamswerk en Danstherapie, assisteerde ze drie jaar in een Rebalancing massagetraining.

Mensen inwijden in de kunst van het aanraken is één van haar grootste passies. Het leven daagde haar uit om het menselijke dilemma: verlangen naar en angst voor nabijheid/intimiteit te onderzoeken. Ze verdiepte zich in de voedende kwaliteit van liefdevolle aanraking. Aan den lijve ondervond ze de louterende werking van aandachtig aangeraakt te worden; ze leerde dat respectvol lichaamscontact je wezenlijk kan beroeren in de liefde voor jezelf, je zelfvertrouwen, je gevoel van eigenwaarde en je gevoel van er mogen zijn zoals je bent.
Geboeid door Tantra en Taoïsme, ontstond in 1998 de workshop Sensuele Massage voor Partners. Het werken met koppels is sindsdien haar favoriete bezigheid.


 


Leden: 65 euro Niet-leden: 69 euro per persoon

2100 Antwerpen

zo 09 okt 2022, 10u-17u cursus van één dag

Prijs:
Leden: 65 euro
Niet-leden: 69 euro
per persoon

Peter Benoitlaan 15, 2100 Deurne (De Verscholen Tuin)

Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Anieta Klingeleers

zo 05 mei 2024 te/via 2100 Antwerpen
Cursus
Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking (vernieuwde versie)
Door Anieta Klingeleers
meer info

zo 09 jun 2024 te/via Antwerpen
Cursus
Massage Kwartiertjes: korte massages voor elke dag
Door Anieta Klingeleers
meer info

zo 13 okt 2024 te/via 2100 Antwerpen
Cursus
Partnermassage: elkaar ontmoeten in aanraking (vernieuwde versie)
Door Anieta Klingeleers
meer info

zo 10 nov 2024 te/via Antwerpen
Cursus
Massage Kwartiertjes: korte massages voor elke dag
Door Anieta Klingeleers
meer info




    • Zoek Activiteiten