Her-bron jezelf
Activiteiten over innerlijke groei, creativiteit,
esoterie, gezond leven en zo veel meer...

Zoek Activiteiten

       


Lezing : Online Demonstratie-avond Mediumschap

Deze avond zou eerst in Lier doorgaan, maar door omstandigheden wordt deze demonstratie-avond online gegeven door Martine Debaeke en Robert Cash.
Op 8 dec staat de volgende Demonstratie-avond Mediumschap wél aangekondigd in Lier met Robert Cash en Myrthe Bruinzeel (Vooraf inschrijven)

We sterven niet, de dood is slechts de poort naar onze werkelijke thuis. Onze dierbaren leven verder in een voor ons onzichtbare wereld. Ze laten zo graag weten dat ze met heel veel liefde dicht bij ons zijn, slechts een gedachte van ons vandaan.

Het geeft troost als we weten dat ze ons leven verder volgen en we even hun liefde mogen voelen.

Tijdens deze online lezing-demonstratie maken Martine en Robert verbinding met de zielenwereld en laten hen, met veel passie en liefde, even aan het woord! Een avond waar vreugde en verdriet hand in hand gaan.

In deze online demonstratie Mediumschap zijn de deelnemers zichtbaar en hoorbaar voor elkaar. Martine Debaeke ook en zij vertelt wat zij doorkrijgt en vraagt dan bij wie van de deelnemers deze doorgekregen informatie hoort.
Ook online gaat dit heel goed. 

Zie hier ook een filmpje met Martine Debaeke 

Met Martine Debaeke en Robert Cash

Martine Debaeke was van kinds af heel gevoelig voor emoties en stemmingen van anderen, "ik had ook regelmatig contact met overleden familie. Mijn opvoeding heeft me echter geleerd om geen emoties te tonen en te leven vanuit het rationele. Doe maar normaal!"
Jaren gingen voorbij. 'Pech' was een onderdeel van mijn leven geworden, ik voelde me nooit echt gelukkig en begon meer en meer depressieve gevoelens te krijgen. Tot iemand me vroeg of ik interesse had om een cursus Reiki te volgen.
Het grote innerlijke avontuur was begonnen…
De opleidingen en trainingen leren me met mijn hooggevoeligheid te werken en de communicatie met overledenen te versterken. Mijn training in Groot Britannie over mediumschap heeft me een balans gegeven tussen het rationele en het sensitieve.
Martine heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad.

 

Robert Cash heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar
Hij is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld.
Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij onlangs een ‘Certificate of Recognition' van de ’Spiritualist National Union 

ZOOM (webinar)

wo 10 nov 2021, 20u

ZOOM (webinar)

ma 04 apr 2022, 20u

ZOOM (webinar)

ma 07 nov 2022, 20u

Deelname:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor de Zoom webinar (de dag voor de avond) indien je dag zelf of de dag ervoor inschrijft gelieve te betalen via instant overschrijving of het te laten weten als je betaald hebt
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Martine Debaeke & Robert Cash

DatumSoortTitelPlaats