Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Constructief communiceren

Interactieve webinar van ongeveer 2 uur:

Hoe geef ik een goede boodschap, hoe zeg ik duidelijk wat ik wil bereiken? En vooral, hoe zorg ik ervoor dat noch ik, noch de ander verliezer is, ofwel, hoe worden beide partijen beter van een conflict, een verschil van mening of verschillende belangen? 


Deze avond kunnen ook vragen worden gesteld over situaties waar de aanwezigen zelf mee worstelen of waar ze in hun dagelijks leven mee te maken hebben. Adriaan bespreekt hoe je duidelijk kan zijn en tevens : weet je wel echt wat je wil bereiken?
Op welke manier gaan we met grenzen en conflicten om en hoe werkt dat systeem?
Wat is een constructieve manier om met communicatie en andere belangen om te gaan en hoe bereik je je doel zonder dat iemand zich een verliezer voelt?
 

Adriaan geeft ook meerdere andere lezingen en cursussen en ook een cursus over dit onderwerp vanaf 16 juli klik hier 


Bekijk hier ook een interview met Adriaan over de kosmische wetten


Door Adriaan van Zelst.

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven.
Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels 15 jaar met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het ´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen´.
Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders en groepen.
Op esoterisch gebied studeerde hij bij de "Herders van Avignon", werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis. Hij was er achtereenvolgens Meester, Algemeen Inspecteur, Grootraadslid, Grootpenningmeester en Bestuurslid. Op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

wo 26 mei 2021, 20u

Deelname:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro


Opname

Meer activiteiten door Adriaan Van Zelst




    • Zoek Activiteiten