Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Verbindende communicatie

Online lezing (ook achteraf te bekijken met terugkijk-link)

Als we niet genoeg zorg dragen voor onze communicatie wordt deze polariserend en daardoor een basis voor conflict. We worden ‘onverenigbaar’.
Heling van onze communicatie vraagt echter bewustwording en het opnemen van de verantwoordelijkheid en het initiatief er iets aan te doen. Het is kiezen voor groei. Het bewust kiezen voor vrede en verbinding in het besef dat dat niet vanzelf komt en pas begint wanneer we alleen nog naar onszelf wijzen en daar veranderen wat er dient veranderd worden.
Eens die keuze bewust gemaakt, is de vraag ‘hoé?’.....een exploratie voor tijdens deze lezing. 

Door Eric Schneider

Eric Schneider is psycholoog. Na het bestuderen van diverse therapeutische benaderingen richtte hij zich vooral op NLP waarin hij sinds 1988 trainingen geeft als internationaal erkend NLP-trainer. Daarnaast gaat zijn aandacht vooral uit naar een groter inzicht in het individueel en structureel functioneren van de mens. Hij bestudeert daarom ook verschillende filosofieën, diverse metafysica´s en ontwikkelde een duidelijk inzicht in de psychologie van de spirituele ontwikkeling.


Leden: 11 euro of Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

do 25 jun 2020, 20u

Prijs:
Leden: 11 euro
of Niet-leden: 12 euro

Na ontvangst van uw betaling ontvangt u de link voor de Zoom webinar, indien u op de dag zelf betaalt, gelieve even een betalingsbewijs te mailen, dan sturen wij de link
Opname

Meer activiteiten door Eric Schneider
    • Zoek Activiteiten