Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Levensvragen aan Adriaan over: Gelukkig zijn met jezelf

Interactieve online dialoog van ongeveer 2 uur met halverwege een pauze waarin je al je vragen rond het thema kunt stellen aan Adriaan. Ook andere vragen kunnen aan bod komen.
Om een sfeer van veiligheid en vertrouwen te behouden worden deze gespreksnamiddagen niet opgenomen, dus er kan énkel live meegedaan worden. 

Op deze namiddag kun je al je vragen over bovenstaand thema stellen aan Adriaan in de breedste zin van het woord. Je mag ook gewoon luisteren naar het antwoord op de vragen van andere deelnemers.

Voor veel mensen is het niet altijd duidelijk wat goed voor jezelf zijn inhoudt. En hoe je gelukkig kunt zijn met jezelf.
Onze manier van omgaan met onszelf is vaak zeer kritisch, normatief en weinig vrijheid latend.
Maar het leven gunt ons rust, ruimte, vrijheid, liefde, maar dan moeten we ons dat zelf ook gunnen.
Wat is goed voor jezelf zorgen, hoe kun je dat, hoe laat je jezelf niet in de steek?

Onszelf graag zien is daarnaast ook de sleutel tot gelukkige relaties, hoe werkt dit?
Hoe kunnen we dit allemaal in de praktijk toepassen?

Zie hier ook enkele filmpjes met Adriaan

Adriaan geeft ook andere voordrachten en cursussen


Met Adriaan van Zelst

Studeerde aan de universiteiten van Gent, Leuven.
Volgde post-universitaire opleidingen in Columbia (U.S.A.), Leuven, Antwerpen, het Blackwood Hodge Management Centre en de Stichting Industrie-Universiteit.
Hij volgde verder opleidingen en seminaries bij de Interactie Academie, de Europese faculteit voor mens en gemeenschap, de Stichting Zijnsoriëntatie en het Centrum Zijnsoriëntatie.
Hij werkte vanaf 1967 in de KBC waar hij directeur-generaal en voorzitter van het crisiscomité werd. Hij is inmiddels met pensioen.
Verder was hij voorzitter of lid van de raad van bestuur van een aantal vennootschappen.
Op dit ogenblik is hij nog steeds voorzitter van het´Centrum voor Bewustzijnsgroei Kosmadrileen´ en bestuurslid van De kleine bron vzw
Parallel met zijn bedrijfsactiviteiten heeft hij steeds een coachingpraktijk gehad en geeft nog steeds voordrachten, cursussen en opleidingen. Ook coacht hij bedrijfsleiders en groepen.
Op esoterisch gebied studeerde hij bij de "Herders van Avignon", werd hij ingewijd in alle graden van de Aloude Mystieke orde van het Rozekruis. Hij was er achtereenvolgens Meester, Algemeen Inspecteur, Grootraadslid, Grootpenningmeester en Bestuurslid. Op heden is hij Grootraadslid-emeritus.
Hij werd ook ingewijd in alle graden van Traditionele Martinisten Orde.


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

zo 13 feb 2022, 15u-17u

Deelname:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro

(indien u de dag voor de webinar of vlak voor de webinar inschrijft, gelieve een instantbetaling te doen of het te laten weten als je betaald hebt)
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Adriaan van Zelst




    • Zoek Activiteiten