Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Online Demonstratie-avond Mediumschap

Door omstandigheden gaat deze demonstratie-avond niet door. Op 4 okt is er opnieuw een online demonstratie-avond mediumschap

In deze online demonstratie Mediumschap zijn de deelnemers zichtbaar en hoorbaar voor elkaar. De mediums ook en zij vertellen wat zij doorkrijgen en vragen dan bij wie van de deelnemers deze doorgekregen informatie hoort. Ook online gaat dit heel goed.

Afgescheiden zijn van de bron van liefde geeft een gevoel dat we soms niet kunnen plaatsen. We voelen ons dan eenzaam en incompleet. Door in contact te komen met onze eigen ziel, de vonk van het goddelijk licht, krijgen we antwoorden op onze vragen, genezing van onze pijn en weten we ons verbonden met de bron van licht, liefde en creatie. De Spirituele Wereld wil ons inspireren om op zoek te gaan naar de stilte in onszelf, waarin we ons bewust kunnen worden van onze essentie.

De mediums geven vanavond uitleg over de communicatie met de Spirituele Wereld.
Hierna zullen ze contact maken met uw dierbare overledenen.


Robert Cash is gepassioneerd door communicatie met de Spirituele Wereld.
Na jarenlange studie aan de Arthur Findlay College (UK) ontving hij onlangs een ‘Certificate of Recognition' van de ’Spiritualist National Union 

Door Robert Cash

Na een woordje uitleg gaat Robert contact met de Spirituele Wereld maken. En zal dan aan de deelnemers van de webinar vragen of ze de persoon herkennen waarvan hij informatie doorkrijgt.
Robert heeft op het Arthur Findlay college van gerenommeerde mediums een doorgedreven training gehad. Hij is tevens beeldend kunstenaar


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro (Indien u op de dag zelf inschrijft gelieve via instantoverschrijving te betalen of te laten weten dat u betaald hebt.

ZOOM (webinar)

ma 06 sep 2021, 20u

Deelname:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro (Indien u op de dag zelf inschrijft gelieve via instantoverschrijving te betalen of te laten weten dat u betaald hebt.


Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Robert Cash




    • Zoek Activiteiten