Her-bron jezelf
Activiteiten over innerlijke groei, creativiteit,
esoterie, gezond leven en zo veel meer...

Zoek Activiteiten

       

Activiteiten van alle soorten in alle plaatsen door Birgit De Greve

DatumSoortTitelSprekerPlaats
wo 28 okt 2020CursusWebinar: Layers of life (GRATIS)Birgit De GreveZOOM (webinar)
di 10 nov 2020CursusConnect to the universe: Chopra's Primordial Sound Meditation (met persoonlijke mantraBirgit De GreveZOOM (webinar)

Webinar: Layers of life (GRATIS)

Online via Zoom (je bent niet zichtbaar of hoorbaar, maar kunt wel vragen typen via een Q&A knop)

Een mens leeft tegelijkertijd op het fysieke, psychologische en spirituele niveau. We zien deze lagen van ons bestaan als gescheiden van elkaar. Maar dit zijn slechts verschillende manieren waarop het bewustzijn zich uitdrukt.
Als we deze verschillende niveaus begrijpen en er vrij toegang toe hebben dan kunnen we meer balans in ons voelen, denken, handelen en zijn krijgen.

Tijdens het webinar krijg je uitleg over de verschillende lagen en praktische tips om dit als een template te gebruiken in het dagelijkse leven.
Je houdt best pen en papier bij de hand tijdens het webinar.

Deze webinar wordt ook live op facebook uitgezonden Ga daarvoor naar https://www.facebook.com/dekleinebron/

Birgit geeft vanaf 10 november ook een cursus van 3 avonden: Verbind je met het Universum - Connnect to the Universe


Door Birgit De Greve

Na 15 jaar ervaring als key account manager en business developer in het bedrijfsleven had Birgit De Greve een zelfstandige praktijk voor stressmanagement en coaching met het accent op meer vitaliteit en gezondheid door een evenwicht in voeding - stress - emoties. 
Zij is onder andere master in de Caycediaanse Sofrologie, Voice Dialogue Facilator en Braingym Instructeur. Hiernaast volgde zij cursussen in EFT (emotional freedom technique), wellness kinesiologie, mindfullness, verschillende meditatie- en ontspanningstechnieken, NLP, Hearthmath, oplossingsgericht coachen en innerlijk waarnemen.

ZOOM (webinar)

wo 28 okt 2020, 20u-21u

Prijs:
GRATIS (vooraf inschrijven) na inschrijving ontvang je de zoom-link om deel te nemen (de dag voor de webinar)


Vooraf inschrijvenConnect to the universe: Chopra's Primordial Sound Meditation (met persoonlijke mantra)

Online via Zoom, meditatiecursus met persoonlijke Mantra

Primordial Sound Meditatie is een 5000 jaar oude Vedische mantra meditatie met als doel een pad van ontwikkeling te bieden om zo je fundamentele natuur, doel en essentie te ontdekken.

Deepak Chopra heeft deze zeer oude methode nieuw leven in geblazen. Om ten volle de diepe kracht van deze meditatie te kunnen leren, heeft Deepak Chopra deze cursus ontwikkeld:


- je leert over de oorsprong van deze 5000 jaar oude methode;
- hoe meditatie je gezondheid positief beïnvloed
- hoe je door meditatie oude patronen kan doorbreken;
- hoe je jezelf kan openen voor een verruimd bewustzijn en je ware Zelf kan ontdekken;
- hoe je tot innerlijke stilte en eenheid komt;
- je leert over de 7 niveaus van bewustzijn.
- in een individuele sessie krijg je een individueel mantra ritueel waarbij je jouw persoonlijke mantra ontvangt, die bepaalt wordt op basis van je geboortedatum, -tijd en -plaats (door het Chopra centre)

Deze simpele maar heel effectieve meditatie laat je voorbij de mentale muren van angst, twijfel en oordeel gaan en geeft je toegang tot een innerlijke ruimte van stil & gecentered bewustzijn. 

Gratis Webinar: Layers of Life door Birgit De Greve op 28/10


Door Birgit De Greve

Na 15 jaar ervaring als key account manager en business developer in het bedrijfsleven begon Birgit De Greve 12 jaar geleden een zelfstandige praktijk voor stressmanagement en coaching met het accent op meer vitaliteit en gezondheid door een evenwicht in voeding - stress - emoties.
Zij is onder andere master in de Caycediaanse Sofrologie, Voice Dialogue Facilator en Braingym Instructeur. Hiernaast volgde zij cursussen in EFT (emotional freedom technique), wellness kinesiologie, mindfullness, verschillende meditatie- en ontspanningstechnieken, NLP, Hearthmath, oplossingsgericht coachen en innerlijk waarnemen.

ZOOM (webinar)

di 10 nov 2020, 10/11; 17/11 en 24/11 van 20u-22u

Prijs:
Leden: 120 euro
Niet-leden: 125 euro voor de 3 lessen plus op afspraak een individueel mantra ritueel (Na ontvangst van uw betalingsbewijs ontvangt u de link voor deze Zoom workshop via mail (de dag voor aanvang van de cursus)


Vooraf inschrijven