Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   De enorme invloed van je gedachten op je leven, hoe werkt dit?

Interactieve webinar van ongeveer 2 uur die diep ingaat op het onderwerp. 

Denken heeft een gigantische invloed op je leven en het gevoel van welzijn. Gedachten geven richting aan je leven en hoe jij jezelf en de wereld ziet.
Zo beheersen gedachten je totale zijn, ze scheppen als het ware je zicht om alles heen. En ook wie je bent. Inzicht krijgen in het denken opent vele deuren naar een totaal ander soort van waarnemen. Door orde te brengen in je gedachten zal je leven en je gezondheid, geluk en mogelijkheden enorm beïnvloed worden.

Gedachten scheppen mogelijkheden, en ook beperkingen. Gedachten hebben rechtstreeks invloed op je directe omgeving door het produceren van elektromagnetische energieën, positieve of negatieve energieën. Zo beschikken we ook over vermogens die we nog kunnen leren ontwikkelen. Maar door dieper inzicht in de ware aard van het bewustzijn kan men inzicht krijgen in energie en sfeer en hoe men hierdoor juist welzijn kan vergroten.

Sterven is als slapen: Als het fysieke lichaam gaan rusten ontwaakt je droomlichaam en de astrale werelden. Ons denken schept haar omgevingbewustzijn, in de zintuiglijke wereld maar ook in de droomwereld of astrale werelden...
Zo leven we op verschillende dimensies tegelijk en elke dimensie van ons denken beïnvloedt de andere dimensies...
Onze gedachten zijn poorten tot nieuwe ontdekkingen, als ze de innerlijke werelden in beschouwing brengen en zo ons bewustzijn verruimen...
Leven en sterven is een idee waar de dimensie van ons bewustzijn de andere bestaansvormen leert ontdekken. Denken beweegt zich vrij mechanisch zolang ze de beweging niet in zich opneemt.
De ware toedracht van ons bestaan ligt in het oplossen van het mysterie van het Bewust-Zijn ....

In deze interactieve lezing gaat Jana hier diep op in met veel ruimte voor vragen. 

Door Jana Willems


Jana Willems, spiritueel therapeute, had als kind reeds herinneringen aan vorige levens en sferen evenals diepe ervaringen via uittredingen en spirituele beleving van het hogere astrale- en het subtiele heldere lichtbewustzijn.
Jana geeft meditatielessen en persoonlijke begeleidingen.


Leden: 11 euro Niet-leden: 12 euro

ZOOM (webinar)

do 01 dec 2022, 20u-22u

Prijs:
Leden: 11 euro
Niet-leden: 12 euro


Opname

Meer activiteiten door Jana Willems

do 16 mei 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
Inzicht in je droomlichaam; Uittredingen en bijna-dood-ervaringen
Door Jana Willems
meer info

do 13 jun 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
GRATIS: Meditatie de weg naar zelfrealisatie
Door Jana Willems
meer info




    • Zoek Activiteiten