Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Energetische bescherming & oplading

Een energetische bescherming bouwt men automatisch op indien je je lekker voelt, zaken doet die je kracht geven etc…maar dat is niet altijd het geval. We hebben onze ups and downs en dit is oke. Maar soms moet je je afschermen, beschermen om in je kracht te kunnen blijven of te komen.
Voel je je niet in je kern, je kracht of heb je te weinig (zelf)vertrouwen, te weinig focus, te weinig doorzetting of enig gevoel van futteloosheid, depressie, frustratie, beïnvloeding, manipulatie, woede, angst…dan zal deze workshop je sterk ondersteunen.
Wees geen lekkend energievat want dan ben je een speelbal van omgevende situaties en krachten.

Het merendeels van de problemen ontstaan door een tekort aan energie. Het is dan ook van enorm belang om een hoog innerlijk energieniveau te handhaven. Vele mensen missen de impuls of motivatie om dit vol te houden. Hierdoor verval je zonder het te beseffen in je oude (belemmerende) programma’s en mogelijk in een verder neergaande energiespiraal. Energie gaat materie vooraf en dit laat zich dan ook verder tonen in je fysische realiteit.
Je kan niet in een échte verbinding staan of vanuit je hart leven als je energie laag is. Vanuit een lage energie is de verleiding groot tot een vorm van ‘mentaal’ hartsvoelen, wat enkel zelfbegoocheling inhoudt.

De workshop ‘energetische bescherming & oplading’ is een vorm van astrale aikido, waarbij de kunst wordt aangeleerd van het beheersen van je psycho-energetisch veld.
Er worden effectieve methodes aangeleerd voor het leren voelen en besturen van energetische stromen binnen en buiten het fysisch lichaam. Hierdoor leer je meer onafhankelijk te zijn van energetische invloeden van buitenaf en meer zelfbewust je eigen energieën te besturen. Je komt dus veel meer in je kracht te staan en in staat om negatieve invloeden af te slaan of te transformeren. Je wordt blijer, alerter, energieker.
De laatste lesdag zal doorgaan in de natuur.

Door Guy Wauters

Guy Wauters is dierenfluisteraar, sjamaan, life-coach. Hij geeft workshops in universele ontwikkeling en betrekt hierbij graag de natuur, struisvogels, paarden en allerlei grensverleggende uitdagingen in de duisternis van een grot, koud water beleving als ook ‘gewoon’ zijn. Hij begeleidt mensen in bedrijven en geeft teambuildings




€ 225 voor de 3 dagen

Wiekevorst

vr 23 feb 2018, 19u45-22u15

Deelname:
€ 225 voor de 3 dagen

3 vrijdagen van 10-17u Data:23-2; 16-3 en 6-4
Vooraf inschrijven

Meer activiteiten door Guy Wauters




    • Zoek Activiteiten