Spiritualiteit met kwaliteit
Activiteiten over innerlijke groei,
creativiteit,esoterie,gezond leven
en zo veel meer...
   Van angst naar liefde

!! Let op nieuw adres Het verloren schaap, Grote Markt 27 in Lier !! Betaalparking vlakbij (P Grote Markt: 1 euro/uur maar sluit om 22u!) en gratis parking overal in de straten of iets verder ! Info over parkeren klik hier

We zitten in een overgang van oude energie naar nieuwe. Dit is een omwenteling in het leven. We staan op een kruispunt en we kunnen twee kanten op. De oude manier van leven is echter beklemmend voor vele mensen en we zoeken naar nieuwe manieren van leven. Een enorme vindingrijkheid over off-grid gaan leven en eenvoud en avontuur lonkt en geeft zin in het leven. Toch is het best uitdagend om de oude manier van leven die op angst is gebaseerd los te laten. Leven vanuit liefde is wat er ons nu geboden wordt. In deze lezing gaan we dieper in op wat dat betekent voor ons en de samenleving.

Door Sara Busselen

Sara is een vrouw, gehuwd, moeder van drie dochters en life coach die zich in haar leven voornamelijk laat leiden door haar intuïtie. Daardoor ziet haar leven er niet doorsnee uit. Uit de moeilijkste situaties leerde ze het meest en ontdekte ze zichzelf, liefde en waarheid. Hoewel ze vele opleidingen volgde zoals Communicatie-managent, NLP, NEI, Senior Transformational Breath Trainer is het leven zelf haar grootste leraar. Het is haar passie om mensen te helpen compassie voor zichzelf te ontwikkelen en hen te ondersteunen bij ontdekken van zich-Zelf. Buiten de begeleiding van mensen in haar praktijk geeft ze workshops, cursussen en lachyoga. 


Leden: 8,50 euro Niet-leden: 9,50 euro

2500 Lier

wo 18 okt 2017, 20u

Prijs:
Leden: 8,50 euro
Niet-leden: 9,50 euro

'Het verloren schaap' Markt 27, 2500 Lier
Inschrijven niet nodig

Meer activiteiten door Sara Busselen

do 11 apr 2024 te/via ZOOM (webinar)
Lezing
GRATIS Jouw adem: de link tussen je hoofd, hart en buik
Door Sara Busselen
meer info

za 01 jun 2024 te/via Buggenhout
Cursus
Tweedaagse : De grote transformatie
Door Sara Busselen
meer info




    • Zoek Activiteiten